Roestvrij staal 2mm 60x60mm het Netwerk van de Draadkabel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: YUNTONG
Certificering: CE . SGS
Modelnummer: Yt-2060F
Min. bestelaantal: 1SQM
Verpakking Details: Document karton, houten geval
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000 M2/15-DAGEN
Materiaal: SS 304 SS316 Draaddiameter: 2.0mm
Netwerkopening: 60*60mm Maatregel: Aangepast
Toepassing: beschermende, Dalingspreventie Kenmerk: Anticorrosief niet-roest Antizuur en alkali
Hoog licht:

2mm Wire Rope Mesh

,

Wire Rope Mesh 60x60mm

,

60x60mm Stainless Wire Rope Mesh

8 voordelen van Roestvrij staal 60x60mm het Netwerk van de de Kabeldraad van de Ooggrootte

1.It is buigzaam en flexibel

Het netwerk van de kabeldraad heeft een stof-als structuur die het zeer nuttig maakt om rond ongebruikelijk gestalte gegeven structuren en vormen ‚te verpakken‘. De voorbeelden van dit omvatten wordt gebruikt om veiligheid in parkeerterreinen, bij sportengronden en in de speelplaatsen van kinderen te verstrekken.

2.A duurzaam, laag onderhoudsmateriaal

het netwerk van de kabeldraad is uiterst duurzaam en sterk, gemaakt van mariene rang 316 roestvrij staal, kabel is geschikt voor projecten die levensduur vereisen. Ook, vereist de kabel weinig aan geen onderhoud na installatie.

3.Provides-dalingsbescherming

het netwerk van de kabeldraad kan worden gebruikt om dalingsbescherming voor een verscheidenheid van toepassingen tot stand te brengen, die op bruggen, parkeerterreinen, balkons en opgeheven gangen omvatten.

4.Useful in groene voorgevels

Voorgevel het groen maken kan worden tot stand gebracht gebruikend kabel, creërend een robuuste structuur voor installaties te groeien – opleverend esthetische en ecologische voordelen.

5.Handles zware ladingen

De capaciteit om grote ladingen te behandelen is een voordeel van kabel, aangezien het het voor dalingsbescherming geschikt maakt en aan het gewicht installaties op grote schaal groene muren kan het hoofd bieden.

6.Provides muurvervangingen

Het bepalen van afzonderlijke ruimten kan met kabel worden bereikt aangezien het als muur, test kan bijzonder nuttig dienst doen om in kleine ruimten te zijn om gebieden te scheiden terwijl nog toestaand voor een stroom van licht.

7.Can leiden tot dierlijke bijlagen

De dierlijke bijlagen kunnen worden vervaardigd gebruikend het netwerksystemen van de kabeldraad, die tot bijlagen leiden die dieren om toestaan vrij te zwerven. de kabel komt in diverse openingen en grootte om de toepassing aan te passen.

8.Light, aantrekkelijk ontwerp

Het lichte, filigraanontwerp van kabel verstrekt veiligheid zonder het hebben van een negatief gevolg op het ontwerp van een structuur en zonder het blokkeren van de stroom van licht.

Roestvrij staal 2mm 60x60mm het Netwerk van de Draadkabel 0

Roestvrij staal 2mm 60x60mm het Netwerk van de Draadkabel 1

 

Twee soorten Mesh Types: Ferruled & Geknoopt

Roestvrij staal 2mm 60x60mm het Netwerk van de Draadkabel 2

                        GEKNOOPT TYPE

Roestvrij staal 2mm 60x60mm het Netwerk van de Draadkabel 3

                          FERRULED TYPE

 

Horizontaal & Verticaal Mesh Orientatons

Roestvrij staal 2mm 60x60mm het Netwerk van de Draadkabel 4

X-neig het netwerk van de kabeldraad wordt vervaardigd in de standaarddiameters 1,2 mm, 1,5 mm, 1.6mm, 2,0 mm, 3,0 mm en 3.2mm.

De netwerkbreedte van 25 tot 200 mm (of groter) is mogelijk afhankelijk van kabeldiameter.

Het flexibele netwerk van de roestvrij staalkabel is ruitnetwerk, heeft uitstekende flexibele prestaties, vrijwel onverwoestbare, beïnvloeden-meest bestand en brekende bestand kracht, de meesten die tegen regen, sneeuw, orkaan verzetten zich.

Het netwerk kan in of een verticale of horizontale richting, opnieuw worden toegepast afhankelijk van het balustrade of traliewerkontwerp en de vereiste esthetica.

 

Divers van Toepassingen

In combinatie met architecturale kabels wordt Webnet gebruikt in een grote verscheidenheid van manieren: omheinend infill, beschermende netten, levert de veiligheidsnetten, barricades, omheiningen, dierentuinbijlagen, vogelhuizen, zelfmoordpreventie, voorgevel het groen maken, kunstwerk, balnetten, tredeputten, dakraambescherming, daling-einde, brugbescherming, machinebescherming, enz. op

Roestvrij staal 2mm 60x60mm het Netwerk van de Draadkabel 5

 

Contactgegevens
Nicky Tony

WhatsApp : +8613754581958